NASEVAT

0

Kuuluuko Rantolan katuvalaistuskin kunnan säästöbudjettiin?

Pimeää on…

Sinisen sohvan peruna. Tuomani vuodesohvan runko oli täysin ehjä, kangas oli osittain huonossa kunnossa. Tiedän, että Virossa käsityö taitoisia ihmisiä, jotka tarvittaessa osaavat korjata sen.

Kierrätys kunniaan

Joka syksyinen aihe, Karunan katuvalot taas pimeänä. Säästääkö Sauvon kunta ihmishenkien kustannuksella, kyllä täällä vielä kesänkin jälkeen ihmisiä asuu. Nyt ei enää riitä että yrittää väistellä hirviä ja peuroja.

Säkkipimeässä

Erkki Paaskunnan mukaan vanhempien kannanotto Sauvon koulun rakennusprojektiin on ”kapinaa ja napinaa”. Jos ei kuntalaisten faktoihin ja tutkimuksiin perustuvat kannanotot kiinnosta valtuuston puheenjohtajaa, niin istuuko herra väärällä pallilla?

pääsikö suusta sammakko?

Kiitos Uimaseura Kaarinalle jälleen mahtavista löylyistä ja avantouintimahdollisuudesta Hovirinnan uimarannalla tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. On todellinen voimavara nauttia hyvästä seurasta virkistäytyen ja lisäten kehon hyvinvointia!

Stressihoitoa

Osmalahden kaava-alueella on nopeusrajoitus 30km/h. Varmastikin lasten ja muiden turvallisuuden varmistamiseksi. Rajoituksesta piittaamatta ajellaan ”kahvat kaakossa” heti omalta pihalta poistuttua! Hurjastelijat itse lasten vanhempia!

ihmettelee 15km/h ajeleva asukas

Miksi Sauvo kiinnostaisi lapsiperheitä, jos hintana on lasten terveyden tietoinen uhraaminen epäonnistuneen kouluremontin vuoksi? Salailun aika on ohi, vanhan johtamisen tyyli kannattaa unohtaa.

Revittelyä?

Sauvon kuntapäättäjissä asuu Trumpin veroinen viisaus. Sanokoot asiantuntijat mitä vaan, me tiedämme että koulu korjataan oikein. Vaikkei muualla onnistunutkaan…

Voi hyvää päivää

Mene metsään lepuuttamaan mieltäsi ja haukkaamaan raitista ilmaa. Niinhän sitä sanotaan. Paimiossa tätä ei pian enää tehdä. Miten voi olla, että kunta päättää kaataa rivi- ja omakotitalojen tieltä niin laajan alueen metsää? Ja vielä nyt, kun pinnalla on ilmastonmuutos ja se kuinka tehokkaita hiilinieluja puut ovat. Ärsyttää entisenä paikkakuntalaisena todeta myös se, että parhaat sieniapajani ovat nyt kaatuneiden puiden alla. Luultavasti kohta siinä päällä on vielä kasa betonia ja lautoja, johon kukaan ei edes muuta.

Juhannuskoivu