NASEVAT

0

Itse auton kanssa pitkin Suomea matkanneena olen huomannut paljon pienemmissäkin kunnissa kuin Paimio liikenneympyröitä. Liikenneympyrä Lidlin ja K-kaupan risteykseen ei olisi pahitteeksi.

Myös kortin omaava

Onko Paimion kaupunki tosiaan niin hölmö, että meinaa hylätä Marjaniemen? Ei hyvää päivää päättäjät, joku roti teilläkin täytyy olla mitä te touhuutte, nyt lusikka oikeeseen käteen.

Voi voi

Sinä keskenkasvuinen aikuinen autoilija Oinilassa…etkö tiedä miten autolla ajetaan…vai onko jotain egonnostopaineita? Nopeusrajoitukset on täälläkin.

sporttikuski?

Hieno juttu Rokki Ramista. Kauniisti kirjoitettu.Toivoisin lisää hyviä juttuja kuihtuvaan ja kuivaan Kuntsariin.

Lukutoukka

Pitääkö meidän kaikki vouhotukset hyväksyä? Tuttu, paikallinen, turvallinen, palveleva, asiakkaat ja osoitteet tunteva ambulanssiyrittäjä joutuu lopettamaan toimintansa, kun jossain turkulaisessa ”kampaviineripalaverissa” on päätetty niin…

Nyt pitää olla todella huolissaan

Kiitos Tuula ja Paula! Itseni lisäksi moni rokki-Ramia sivusta seurannut on vuosien ajan miettinyt mitähän hänelle kuuluu. Nyt saatiin vastaukset. Onneksi on ystäviä. Kiitos!

Annukka

Paimiossa konsultti neuvomaan kuntatalouden hoidossa? – Koska on niin vaikeaa itse korjailla omia mokiaan. Samalla luodaan vaikutelma, että se on äärimmäisen vaikeaa. Eikö valtuusto ja pätevät, osaavat viranhaltijat juuri parhaiten osaa oman kuntansa asioita ratkaista? Taitaa olla pään laittamista pensaaseen…
Sauvolaiset, jos kuntaliitosta halajatte niin miettikää mihin kuntaan!

Lukija

Erittäin asiantunteva kirjoitus vanhempainyhdistykseltä! Vihdoin asiaa! Olisipa kunnan puoleltakin yhtä asiantuntevaa! Vain piilottelua ja salailua! Loppulasku koulusta on tällä pelillä karmaiseva!

Kenneth Finnholm

Kiitos Paimion seurakunnalle kivasta rippikoulunaloitus messusta! Kaikki selitettiin mukavasti ja selkeästi, työntekijät olitte melkein kaikki paikalla, tästä jäi hyvä mieli! Olitte nähneet paljon vaivaa, ja se kannatti!

Äiti takarivistä

Huomio, sinä naiskuljettaja, jonka hopeanvärinen BMV liukui päin parkkiruudussa ollutta autoani ma 21.10 klo 15 Paimiossa Meijeritiellä. Tapahtumalla on silminnäkijöitä, joten ota pikaisesti yhteyttä asian selvittämiseksi.

p. 0400 960 969

Sauvon kouluhankkeen loppusummaa kauhulla odotetaan ja ihmetellään, miten tuo kaikki sähläys on tosiaan mahdollista. Tulisi sitten edes kerralla ja kunnolla loppuun saakka tehtyä, ettei tarvi parin vuoden päästä ”repiä” auki ja korjata.

surkuhupaisaa