NASEVAT

0

Surkeaa meidän päihdepolitiikka, kannabis paha, alkoholi hyvä vielä valtion tukemana, niistä päihteistä mitä olen itse kokeillut alkoholi kaikissa muodoissaan on eniten koukuttavaa, jälleen yksi asia miksi en äänestä ketään, vieläkään, herätkää!

oka

Voiko Sauvo markkinoida itseään merellisenä, kun viimeinen kunnan hallinnassa oleva uimaranta/sauna Marjaniemi lopetetaan? Paimio olisi osallistunut, mutta Sauvon päättäjä ahnehti ja kuinkas kävikään. Tonttien tekeminen alueelle maksaa paljon enemmän.

Perhesauna

Eläköön! Ala-Vistalla on luontopolku! Nostan hattua sille, joka ensimmäisenä sanoi, että Vähäjoen varteen saataisiin hieno luontopolku. Eräs polun lukuisista hyvistä puolista on, että tiheästä kasvillisuudesta johtuen autojen äänet eivät kantaudu polulle juuri lainkaan. Toivoisin, että polku pysyy pelkästään kävelijöiden käytössä, mihin se korkeuseroineen ja mutkineen parhaiten soveltuu.

Raimo Ollila

Kiertoliittymä ei ole idioottivarma ongelmienratkaisu.

Maltti on valttia

Influenssarokotukset ovat taas tulossa, mutta enpä taida mennä. Lähiomaiseni sai viime vuoden rokotteesta käteensä pahan hermosäryn, jota kesti yli puoli vuotta. Kipu oli kuulemma hirvittävää. Netissä ihmiset kertovat muistakin sivuvaikutuksista.

Avoin keskustelu olisi tarpeen

Harvassa ovat ihmiset, jotka hautausmaalla ilkivaltaa tekevät kynttilöille tai kukille. Kyllä ”syyllinen” on yleensä joku luontokappale. Eräskin varis leikki su 27.10. keskellä Vistantietä isolla kultareunuksisella hautakynttilällä.

Love-Kuntsari

Katrin ja Ismon luotettavaan hoitoon olen useita kertoja päässyt sekä itse että soittaessani apua perheenjäsenille. Tulee heti turvallinen olo kun ovesta tulee tutut ensihoitajat, jotka tuntevat potilaan ja ehkä hänen vaivansakin (jos se on toistuvaa sorttia) jo vanhastaan. Heillä on ammattitaito korkealla ja potilaan kohtaaminen esimerkillistä.

Mutta näitä ei näköjään kysellä eikä huomioida kilpailutuksessa. Tämä on menetys myös potilaille/asiakkaille.

Merja Mäkinen, Säkylä

Kaikkea muuta kun hyvässä hengessä käyty keskustelu Marjaniemen suhteen. Huhujen mukaan paljon soraääniä. Karunassa ei lapsille kunnon uimarantaa, sauna pieni. Kuka valehtelee, voi tulla kuulemma päällekkäisyyksiä, siis voi, ei kun tulee.

Ei lapsia