NASEVAT

0

Partiolaisten joulukalenteria myydään taas. Paperikalenteri maksaa 10 e. Kammottava hinta. Ja kun ei lapselle halua tuottaa pahaa mieltä, niin vanhus ostaa. Olisiko mahdollista siirtyä vaikka piparkakkuihin? Harrastus on hyvä, tuo kalenteri turha.

Pappa

Meitä hemmoteltiin perjantai-illan hienolla pianokonsertilla Paimiosalissa. Taiteilija Ilya Krughoff soitti kauneimmat Chopinit, Tsaikovskit ja Rachmanonit mykistävän vaikuttavasti. Seitsemän kuulijan ablodit tuottivat vielä kaksi ylimääräistä. Kiitos!

”Missä muut pianomusiikin ystävät?”

Sauvon Kunnanviraston vuokrauksen käsittelyssä kunnanvaltuuston toimintaa voidaan kuvailla vain termillä ”kumileimasin”! Toimintaan on osallistunut samalla osaamattomuudella kunnanhallitus.

Nämäkö olemme valinneet?

Miten pääsen Sauvon ”mustalle listalle”, alkaa mitta täyttyä näistä koulupäätöksistä?

Korppi

…ja mitä tekee Sauvon kunnanhallitus, antaa lisävaltaa tekniselle johtajalle, huh huh!

Pettynyt

Paimio selvisi niin hienosti kuin kurjasta Arkean lakkoilusta vain voi. Kiitos vanhempien ja kaupungin työntekijöiden loistavan yhteistyön. Seuraavaksi on aika selvittää millaisen hyvityksen kaupunki saa kun palvelua ei voitu sovitusti toimittaa. Paimio ei saa olla lakosta johtuvan laskun maksaja. Tätä seikkaa ei juurikaan kukaan ole tullut huomioiduksi.

Timo Mäkelä, kaupunginvaltuutettu

Juomavesi maistunut ja haissut jo muutaman viikon ajan kloorille. Sauvon kunnan sivuilla kerrotaan, että talousvesi tutkittu ja kaikki ok. Mitä meille ei kerrota?

”Kannaksen asukas”

Koskahan Tillintieltä lähtee se punainen auto, joka on seissyt siinä jo vuoden?

Tiellä