NASEVAT

0
Arkistokuva hauskasta pyöräheijastimesta.

Pitäisköhän Paimion kaupunginhallituksen jäsenten ja puheenjohtajan lukaista ja palauttaa mieleen, mitä näiden luottamustehtävien hoitamiseen yleisesti oikein kuuluu! Ne ei sisällä pelkästään oikeuksia vaan paljon myös velvollisuuksia.

Pelkkä kokoustekniikan hallinta ei riitä

Olen ihmetellyt pitkään, miksi Sauvon ja Kemiön välisellä sillalla ei ole näkyvissä sillan nimeä niin kuin kaikissa muissa silloissa näyttää olevan. Rungonsalmen sillaksi sitä sanotaan. Pitääkö paikkansa, että nimikyltti puuttuu sen takia että sauvolaisilla ja kemiöläisillä olisi ollut nimestä jotain skismaa?

Lähellä asuva

Paltanpuistossa oli konsertti isänpäivänä. Konsertti oli hyvä, mutta etupäässä tuli jatsia ja rokkia. Vain yksi valssi, vaikka kuulijakunta oli varsin iäkästä. Odotettiin enemmän vanhaa musiikkia.

Mukana ollut

Asun Heimon Grilliä vastapäätä kerrostalossa, josta on hyvä näköyhteys Sahanrantaan. Lähes joka aamu kello 03–04:stä alkaen noin aamuseitsemään saakka rannassa on lentonäytös. Valtava lintuparvi tekee kuvioita, jotka välillä muistuttavat reikäleipää ja toisinaan palloa. Voisiko joku lintutieteilijä kertoa, mitä nämä linnut ovat. Emäntä väittää hulluksi.

Ihmettelevä Ala-Vistan asukas

Hirmuisia tilanteita taas keskiviikkoiltana, kun pimeässä kulki vain mustia ihmisiä. Käyttäkää nyt hyvät ihmiset niitä heijastimia! Otsalamppu ja heijastavat liivit lisäksi!

Heijastimia ei ole koskaan liikaa