NASEVAT

0

Tässä olisi ehdotus syntyvyyden nostoon Suomessa, kaikki rikkaat, varakkaat, keskituloiset seniorit, joiden tilit notkuu euroista ja on valtavat omaisuudet, niin maksakaa lastenlastenne hoitomaksut hoitopaikkoihin. Näin teidän lapset voisivat tehdä lisää veronmaksajia Suomeen. Joka tapauksessa omaisuus lapsille siirtyy kun aika jättää. Kannattaa auttaa jo nyt kun olette vielä täällä heidän kanssa.

Mietintään

Paimion tekninen lautakunta tyrmäsi Forus Oy:n tarjouksen aurinkovoimasta. Lautakunnan olisi hyvä tutustua Ii:n kunnan toimenpiteisiin päästöttömästä energiatuotannosta. Myös säästöjä syntyy rutkasti!

kaikki keinot käyttöön

Eikö Sauvolla ole palautesivua ensinkään palveluista, vai eikö niitä haluta?

ei löydy

Sauvolaiset nyt adressi pystyyn Marjaniemen puolesta. Alue on sillä ehdolla myyty Sauvon kunnalle, että on leirikäytössä nuorille. Eikö jo koulusotku riitä? Älkää pilatko Marjaniemeä. Antakaa lapsille tilaa, myös paimiolaiset adressia peliin.

Lapsille

S…n tunarit! Koulu pitää rakentaa niin, että palvelee kuntalaisia seuraavat 50 vuotta. Teknisen johtajan arviointi petti Kaarinan Hovirinnan koulussa, onko tästä tulossa samanlainen keissi. Ensin tutkitaan, sitten päätetään faktojen mukaan.

Sauvon päättäjät ovat …

Sauvon koulusta otetut uudet näytteet kaikki puhtaita. Pieni joukko yrittää sabotoida kouluprojektia. Sauvon uudet avoimet tuulet ovat tuoneet mukanaan takkia kääntäviä valtuutettuja, joiden mieli muuttuu facebookkirjoitusten mukaan.

Tuuliviiri