NASEVAT

0

Musta aukko keskellä Vistaa. Onko Pussitie unohdettu? Katu täynnä reikiä, keskiviiva puuttuu. Isot pajut vievät valon kymmeniltä kulkijoilta, jotka tuovat ja hakevat lapsia tanssikoulusta. 50-luvun keltaiset ”tötteröt” eivät tuo turvallisuutta tiellä liikkuville. Olisko aika tehdä jotain?
pelottava tie

Pieni vinkki kaikille ulkoilijoille, Paimiossa on todella kiva kierrellä kun on monenlaisia kevytväyliä ja virkistysalueita, polkujakin. Näin jouluvalojen pikkuhiljaa yleistyessä on kiva kun näkee, millaisia kauniita ratkaisuja on tehty.
mieli ihan virkistyy

Henkensä kaupalla ajelee joku nuori pitkin Vistaa sähköisellä kulkupelillä, ilman valoja jopa aamuhämärissä. Ei sitä hevin osaa muut kulkijat edes varoa, kun lähestyy äänettömästi. Joskus kyljessä liftaa kaveri pyörällä?
monta vaaratilannetta jo ollut

Miksi Sauvon kunta ei pysty lähettämään e-laskuja? Eikö olisi jo aika tulla 2000-luvulla? Postin lakon aikanakin rahavirrat toimisivat hieman paremmin.
Ennen ei ihan kaikki ollut paremmin

Postin Pertille suuri kiitos ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta!
tyytyväinen asiakas

Kiitos sinulle, joka olit nostanut heijastinhelmikoruni talteen vadelmapensaan oksalle Lähdetien päässä!
Mirja

Arvoisat ravintola Femme-Mäenpään asiakkaat,voisitteko ystävällisesti olla pysäköimättä autojanne parturi-kampaamo Prunen asiakkaille tarkoitettuun paikkaan. Aidassa lukee selkeästi: vain Prunen asiakkaille. Hiukan kunnioitusta kiitos!
Terveisin parturi-kampaamo Prunen yrittäjä

Ala-Vistalla on 30 km/h nopeusrajoitus. Kun ajoin autollani sitä nopeutta, jalkakäytävän pyöräkaistalla jonkinlaisella sähköpyörällä ajanut poika viuhahti ohi kovalla vauhdilla ja häipyi yläkoulun suuntaan. Entä jos joku lapsi, vanhus tai varomaton olisi osunut pyörän tielle? Lisäksi pyöräilijä oli tummissa vaatteissa, eikä pyörässä ollut minkäänlaisia valoja.
Kotiväki voisi ottaa puheeksi