NASEVAT

0

Vistan Yhteiskoulu on keskeisellä paikalla kaupunkia. Muutama vuosi sitten oli erittäin kauniit kyntteliköt ikkunoilla. Nyt remontti, mutta toivottavasti muissa rakennuksissa kyntteliköt. Pieni teko, mutta tuo hyvää mieltä.
kaupunkilainen

Hienosti ohittivat nuoret mopoilijat minut ja koirani lenkillä. Hidastivat kohteliaasti kohdalle, etteivät koirat säikähdä. Samaa ei voi sanoa aikuisista autoilijoista kun suojatiellä ajetaan melkein kantapäille. Laittakaa seniorit lapsenne ruotuun!
Kasvatus

Perjantai 22.11. Klo 9.15 Autoillessani Vistantietä, pysähdyin suojatien eteen päästäkseni aikuisen ja useamman pienen lapsen tien yli. Se palaute tuosta oli ihana kun kaikki lapset hymyssä suin vilkuttivat kiitokseksi. Päivän piristys!
Mummi

Kunnallislehdessä 22.11. kiiteltiin ensiluokkaista asiakaspalvelua. Väkisinkin kiitoksesta sai käsityksen, että kyseessä on rikkuri. Jos näin on, haluan sivusta seuraajana kiittää, että olet valinnut puolesi ja edesautat työnostajaasi tavoitteessaan romuttaa sinun sekä kollegoittesi työehtosopimusta. Haluan myös perätä ymmärrystä kiitoksen antaneelle: Toivottavasti käsität, minkä alasajoa tällainen onnistuessaan enteilee! Jos kiitoksesi liittyykin johonkin muuhun, haluan pyytää anteeksi väärinkäsitystäni.
Sivustaseuraaja