Ambulanssiasia poiki kansalaisadressin

0

PAIMIO

Paimiolainen Aila Turunen luki perjantaina 1.11.2019 Kunnallislehdestä pysäyttävän uutisen, että Paimion-Sauvon Sairaankuljetus Oy joutuu lopettamaan toiminnan 31.12.2019 hävittyään kilpailutuksen sairaanhoitopiirin järjestämässä hintarallissa. Hän eteni ajatuksesta toimintaan, kyseli Facebookin Paimion keskusteluryhmässä yritettäisiinkö yhdessä pelastaa kansalaisadressilla oman kaupungin tuttu, turvallinen ja paikallinen ambulanssipalvelu ja sen henkilökunta.

Kysely tuotti yli 200 kannattajan peukut, joten Aila kävi tuumasta toimeen: Kansalaisadressi avataan www.adressit.fi sivulla. Halukkaat voivat käydä allekirjoittamassa hätähuudon nettisivulla ja lisäksi on mahdollista käydä laittamassa nimi adressiin Cafe Astassa, Paimion terveyskeskuksessa ja kaupungintalolla. Sauvossa nimenkeruupisteenä toimivat Sauvon apteekki ja kahvila HakkisHerkku.

Aikaa nimienkeräykselle on 30.11.2019 asti.

– Osoitetaan tällä tavoin tukea Katri ja Ismo Haajasen pitämälle paikalliselle ambulanssipalvelulle. Pikkusen paremman Paimion puolesta ja joukossa on voimaa, sanoo Aila.