Selkun nuoret esittävät sadunomaisen rakkaustarinan

0
Eräänä päivänä Poudereuzin kylään syntyy kaksi ihan erityisen suloista lasta, Pierrot ja Colombine.

Sauvon elävän kulttuurin seuran joulunäytelmä vie tällä kertaa pikkukaupunkiin ja sen öisille, romanttisille kujille. Selku-salissa Vahtisten kulttuuritalossa saa lauantaina 30.11. ensi-iltansa nuorten teatteriryhmän esitys Pierrot ja yön salaisuudet.
Esitys pohjautuu Michel Tournierin novelliin, ja sen on näytelmäksi dramatisoinut ohjaaja Hannele Moilasen johtama nuorten työryhmä. Musiikin sadunomaiseen kolmiodraamaan on säveltänyt Matti Moilanen. Esityksessä nähdään myös nukketeatterikohtauksia, joiden rakentamisesta ja ohjauksesta vastaa Aino-Kaisa Rantalankila. Lavastuksesta vastaa Matti Laaksonen ja puvustuksesta Sari Stenlund ja työryhmä.
Pierrot ja yön salaisuudet kertoo vastakohtaisuuksien salaperäisestä vetovoimasta ja aidosta rakkaudesta. Pierrot ja Colombine ovat lapsuudenystäviä, jotka isoiksi vartuttuaan ovat kasvaneet erilleen. Pierrot leipoo öisin ja Colombine valkaisee pyykkiä päivisin, eivätkä he koskaan kohtaa. Nuoret eivät kuitenkaan ole unohtaneet toisiaan vaikka yö pelottaakin Colombinea. Ja mitä tapahtuukaan, kun paikkakunnalle saapuu lumoava Harlekiini värikkäine sirkusseurueineen.
Pierrot ja yön salaisuudet on valmistunut Vahtisten kulttuuritalolla syksyn aikana kokoontuneen nuorisoteatterin kurssin tuloksena.
Näyttämöllä nähdään toistakymmentä 11–16-vuotiasta nuorta teatterintekijää: Amanda Alexandersson, Aatu Arvisto, Santeri Laaksonen, Sanni Laisila, Olivia Kirjonen, Assi Pekkarinen, Helmi Reponen, Iiris Sonkki, Vilho Tahvanainen, Reko Tikkanen ja Cecilia Wikström.
Esityksiä on kaikkiaan viisi. Esityksen kesto on 1 h 45 minuuttia, sisältäen väliajan.

Pierrot ja yön salaisuudet, ensi-ilta la 30.11. klo 18.00. Vahtistentie 5, Sauvo