Toinenkin oikaisuvaatimus Sauvon virastoasiassa

0

Kunnallislehti uutisoi tällä viikolla, että Sauvon kunnanhallituksen päätöksestä, joka koski kunnanvirastotilojen vuokrauksen julkista hankintaa, on tehty oikaisupyyntö kuntaan ja valitus markkinaoikeudelle. Valituksen teki Sauvon Sähkötarvike Oy.

Tämän jälkeen myös Mediset Hoivarakentajat Oy on tehnyt oikaisupyynnön asiasta. Sauvon kunnanhallitus käsittelee kumpaakin oikaisupyyntöä  kokouksessaan ensi torstaina.

Mediset Hoivarakentajat Oy tarjosi Sauvon kunnalle, perustettavan kiinteistöyhtiön lukuun, hirsirakenteista uudisrakennusta keskeiselle paikalle. Rakennus olisi valmistettu hirsimoduuleista, jotka pääosin valmistetaan säältä suojassa.

Valitusaika päättyi 28.10. Muut tarjouskilpailuun osallistuneet eli Rakennus-Salama Oy ja Teijo-Talot Oy eivät jättäneet oikaisuvaatimusta. Molemmat tarjosivat puurunkoista lautaverhoiltua uudisrakennusta.