Virkamiehiä ruuan jakajina lakon aikana

1
Kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki autteli muun muassa maidon tarjoilussa.

Ruokapalvelun henkilöstössä oli  poikkeuksellisia kasvoja  keskiviikkona Paimion kouluilla ja päiväkodeissa, kun Arkea Oy:n työntekijät olivat aloittaneet lakon. Kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki ja sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen olivat avustamassa ruokailussa Vistan koulun ruokasalissa, opetuspäällikkö Hilkka Koret Tapiolan päiväkodissa ja palvelupäällikkö Ulla Komulainen Kriivarin koululla.

Keskiviikon lounaalla oli tarjolla kasvissosekeittoa, näkkileipää ja margariinia. Torstain lounas koostuu pillimehusta, välipalakeksistä, hedelmästä, näkkileivästä ja margariinista. Perjantain lounas on sama kuin tänään keskiviikkona. Käytössä on kertakäyttöastiat.

1 KOMMENTTI

  1. Jaahas, porvarivirkamiehet Arkean lakkoa murtamassa. No, ei mitään yllätys Paimiossa. Mutta tuo ideologinen aktivismi voi kyllä kostautua herroille myöhemmin suorittavan portaan henkilöstön asenteissa…

Kommenttien lisääminen on estetty.