NASEVAT

0

2.12. noin klo 7 lähdin Jokipuistoon ja Postinkujalle jouluvaloja katsomaan. Kadun alussa oli kultainen noutaja vapaana. Se vartioi aluetta ja alkoi haukkua vihaisesti. Oma koirani 1v. pelästyi. Oli pakko päästää irti. Kuntoportaiden luona odotti.

Aamukävely

Ensilumi! Ei muuta kuin mönkijäralli käyntiin Haanpellontiellä Preitilässä. Lapset ja mummot alta pois! Ja vähät väliä tasa-arvoisista risteyksistä! Kivaa on, mutta kuinka kauan?

Kuka loukkaa ekana

Ulkoilun harrastaminen tällä hetkellä mahdotonta. Metsästäjät terrorisoivat niin kesämökki- kuin kaupungin alueita. Sauvossa ei voi mennä ulkohuussiin, koska pyssymiehet seisovat pihalla. Kaarinassa Vaarniemen retkeilyalueella pyörii aseistautunut liivijengi ulkoilijoiden (ja lapsiperheiden) seassa.Pitääkö jonkun kuolla tai haavoittuavakavasti, ennen kuin asiaan puututaan?

ulkoilija

Caruna siirtää eräpäiviä Postin lakon takia ja lahjoittaa kasan uimalippuja paimiolaisille. Ovatko nämä tempaukset aidosti hyvää joulumieltä vai yritystä tyynnyttää vihaisia/pettyneitä asiakkaita?

Siirtohinnan nostosta ei ole pitkä aika ja uusia tullee vielä

Mönkijöiden omistajat Kiusalassa ja Koskelassa: Opetelkaa liikennesäännöt ja opettakaa ne myös lapsillenne. Yleiset tiet, pyörätiet, nurmikot eivätkä parkkipaikat eivät ole moottoriratoja. Leikkikää leluillanne siellä, missä niillä kuuluu leikkiä.

Idiotismia on monenlaista

Kiitos Piikkiön seurakunnan hilpeästä joulunavauksesta! Todella onnistunut tapahtuma kruunasi illan. Penkit täynnä ja punaposkisia tonttuja laulamassa!

takariviltä

Voi tätä valittajakansaa! Milloin on soraa liikaa, milloin liian vähän! Me elämme nyt hyviä aikoja, mutta muutamien ihmisten pitää etsiä päivät pitkät vain vikoja muiden tekemisistä. Ainakin Paimion keskustan kevytväylät on hoidettu todella mallikkaasti, josta suuret kiitokset.

kyllä ihmetellä täytyy…