NASEVAT

0

Paimion kaupunki ilmoitti oikein sähköpostilla, että kaikille yrittäjille ei muistettu ilmoittaa Tonttupolusta. Samalla kerrottiin, että tonttuilemaan saa mennä. Kiitos kaupungin tontuille.

Yrittäjätonttu

Lauantaiaamuna Pussitiellä useampi iso hälytysajoneuvo. Joko jo Pussitietä käyttävät ymmärtäisivät pysäköidä autonsa pihoille, joihin ne on tarkoitettu, eikä tielle isojen autojen tukkeeksi. Tie on ajoa varten, ei pysäköintiä!

Kyllästynyt Pussitien asukas

6.12.2019 klo: 10 Sauvon kirkossa Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus, kyllä oli mieleenpainuva kaunis, juhlallinen tapahtuma….vielä kun mentiin kulkueena sankarihaudalle seppeleenlaskuun, niin se kruunasi juhlapäivän.

”ne kauniit laulut”

Miksei Sauvon kunta osta sitä funkkistaloa torin vieressä ja laita siihen kunnanvirastoa? Parkkipaikat valmiina ja keskelle kylää.

Ihmettelevä

Huikea tanssishow jälleen Annika Mutilan tanssikoulussa! Tahdon-aiheiset esitykset huipentuivat viimeiseen näytökseen, jossa yksi koulun opettajista meni oikeasti naimisiin suuren yleisön edessä! Onnea!

Tanssijan äiti

Eikö kukaan hoida näitä kierrätyspisteiden ympäristöjä? Ovat usein niin siivottomassa kunnossa ja tuuli levittää roskia ympäriinsä. Miksi ihmiset ovat roskia viedessään niin huolimattomia? Olisi ihan välttämätöntä saada ihmiset hiukan miettimään tätä.

en voi sietää

Kyllä te paimiolaiset olette mukavia ja rehellisiä. Olin hautausmaalla ja kynttilähomman takia riisuin kalliit Pariisista ostetut käsineet hautakivelle ja kuinka ollakaan parin päivän jälkeen ne olivat vielä siinä.

jatkakaa samaan malliin