NASEVAT

0

Sinä hullu, joka viet muovipusseja biojätteisiin. Pitäisikö ensi kerralla antaa kepistä?

”mitta täynnä”

Itsenäisyyspäivänä olin katsomassa soihtukulkueen saapumista Tillintuvan pihalle. Tunnelma oli mukava. Olin hämmästynyt, kun Suomen lippua ei ollut salossa. Olen ollut monesti katsomassa ja aina nuoret ovat laskeneet lipun alas ja sitten on laulettu. Nyt oli puhe ja kuulutettiin lippulaulua. Ihmettelen, miksei lippua ollut näin tärkeänä liputuspäivänä salossa.

Odotan vastausta

Peimarin alueen tanssijat menestyivät hienosti kilpailussa. Haluaisin nähdä heitä tanssimassa esim. Paimiosalissa, ettei tarvitse lähteä pidemmälle. Kaipaisin Paimioon myös luistelunäytöksiä jäähalliin. Molempiin näytöksiin voisi antaa esimerkiksi lahjakortteja joulu- tai syntymäpäivälahjaksi. Aina ei tarvitse antaa paketteja.

Haluan nähdä esityksiä

Kyllä on harmillista, että monet harrastajaryhmät kyllä järjestävät loppunäytöksiä ja kiinnostavia esityksiä, mutta ei niihin mahdu muita kuin asianosaisia yleisöön. Tavallaan ymmärrettävää, mutta kun kiinnostaisi.

lisää näytöksiä?

Olisiko tänä jouluna mahdollista, että seurakunta miettisi etukäteen miten pitää siistinä se muualle haudattujen muistopaikka? Se kun tapaa levitä yltympäriinsä ja näyttää ihan hurjalta tulimereltä. Onko turvallistakaan?

Tunnelma kaukana

Kiitos Paimion tonttupolun ideoijille ja toteuttajille. Montaakaan tonttua en ole vielä ehtinyt bongata, mutta iloisen tekemisen meiningin kyllä.

tätä lisää

 

ja suupielet hymyyn