NASEVAT

0

Erään paimiolaisen luhtitalon/rivitalon rakennustyömaa on luvalla sanoen epämääräinen. Rakennusmateriaaleja ja lautoja on maassa suojaamattomina ja säiden armoilla, rakentaminen talvea vasten. Miten toimii kosteudenhallinta?

Huhhuh

Esperi Viljaskan asukkaat saivat suuren määrän käsin tehtyjä neulelahjoituksia Paimion Eläkkeensaajien OikeinNurin-kerholaisilta. Nyt on talven varalle turvattu lämpimät olosuhteet ikäihmisille. Suuri kiitos!

Lämpimiä ajatuksia

Iso kiitos Jokelan koulun kuoroille ja heidän opettajilleen. Ihanat esitykset kirkossa! Hienoa että koulussa toimii tälläinen harrastus.

Kuuntelija

Tuulahduksen menneiltä ajoilta toi mieleen Kunnallislehden joulunumero. Enpä ole vastaavaa tavannut aikoihin. Se on niin lämminhenkinen ja laajasti tilaa antava, henkilökohtaisille kokemuksille ja näkemyksille. Kattavammin joulusta, ei sivumäärään verrattuna voi kertoa. Me menemme toivorikkaina postilaatikoille. Mutta siellä ei tapahdu mitään. Tekijät ovat toisaalla. Toimitus oli laatinut upean ”julistuksen”. Kaikkea oli mitä ”jouluinen kansi” ennakoi.

Kalevi Kaarinasta

Kiitos puurojuhlasta Karunan kyläyhdistyksen aktiiveille! Näin tunnelmallisessa joulujuhlassa saa harvoin olla mukana.

Maija Itälä

Kun käy hautausmaalla niin on kaunista, hämärässä loistaa sadat tai jopa tuhannet kynttilät. Monet on öljykynttilöitä, muovisia, niistä tulee muovijätettä paljon, mutta pitää viitsiä ottaa se pikkuruinen metalliosa pois sieltä pohjalta eikä se aina lähde helposti. Joten pitäisi keksiä siihen uusi ratkaisu.

Mummu