Ihan vaan Pubissa raikuivat joululaulut

0
Jyrki Alonen, Harri Lukander, Timo Lankinen, Aarre Palomäki ja Tiina Ilonen olvat pukeutuneet tilaisuuteen jouluisesti.

Piikkiössä päästiin sunnuntaina laulamaan Kauneimpia Joululauluja rennossa ilmapiirissä, kun Piikkiön seurakunta ja Ihan vaan Pubi järjestivät tänä vuonna toisen kerran joululaulutilaisuuden perheille. Tapahtuma oli jälleen suosittu, ja kaiken ikäiset laulajat löysivät paikalle. Laulujen säestyksistä vastasi Ilonen House Band Tiina Ilosen johdolla, ja juontajana toimi Harri Lukander. Joulupukkikin oli paikalla ja innostui soittamaan kitaraa. Lapset säestivät rytmisoittimilla mukana lauluissa, ja välillä tanssittiin tonttujumppaa koko porukalla. Palautteen perusteella näyttäisi siltä, että tästä muodostuu piikkiöläisille jokavuotinen perinne.
Piikkiössä lauletaan seuraavan kerran Kauneimpia Joululauluja kirkossa sunnuntaina 15.12. klo 15 ja 18. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille. Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa.