Peimari United palkitsi Vuoden Fanin

0
Vuoden Fani Pirjo Siivonen yhdessä Peimari Unitedin pj. Olli Dahlin kanssa. (kuva: Seppo Siipola)

Peimari United palkitsi tuttuun tapaan kauden päätösjuhlassaan ansioituneimmat jokaisesta joukkueesta, mutta uutena palkintona valittiin Vuoden Fani. Palkinnon sai niin miesten, naisten kuin juniorienkin peleissä käyvä Pirjo Siivonen. Pirjo oli liikuttunut saamastaan huomionosoituksesta.

– Muutamia kertoja on ollut lappu postilaatikossa: “Täti, mulla on tärkeä peli. Tuletko katsomaan?”, ja mä yritän päästä kaikkiin peleihin kannustamaan. Tämä on niin tärkeää nuorisotyötä!, sanoo Vuoden Fani Pirjo Siivonen.

Pirjo Siivonen toimii aktiivisesti myös Sauvo-Karunan Eläkeliitossa. Aiemmin hän oli pitkään yhdistyksen puheenjohtaja, nykyisin vapaaehtoistyöntekijä ja matkavastaava.