NASEVAT

0

Missä ovat kirjeeni? Postilakon alussa lähetettiin kirje Jyväskylästä, enkä ole saanut sitä. Pankki lähetti kirjeen joulukuussa, myöskään se ei ole tullut perille. Kysyin pankista ja sanoivat, että on tullut muitakin valituksia.

Odotan tärkeitä kirjeitä

Onko totta, että esimerkiksi leikkauksen jälkeen kuntoutus sosiaalipuolen laitoksessa on puolet kalliimpaa kuin terveyskeskussairaalassa? Eikä kuulu maksukaton piiriin. Jos, niin voisiko joku selittää miksi?

Lonkkaleikkaukseen menevä yksinasuja

Kävi loppiaisyönä vieraita makuuhuoneessa. Rotta tuli ja suoraan sänkyyn.

Markku V. Ala-Vistalla

Hienoa, että Paimiossa on oikea elokuvateatteri, vain yhtä puuttuu, nimittäin valoa pihalle! Siinä lapset ja aikuiset juoksentelevat pimeässä!

Oka

Läheltä piti tilanne 7.1 klo 16.30 jalankulkija nuori nainen vas:lla Tarvasjoen suuntaan vähän Viljaskan/Esperin ohi. Ei heijastint., sysimusta asvaltti. Vastaani tuli auto. Valoja vaihtaessa kauhukseni huomasin Sinut viime hetkellä. Onneksi.

Hilve Puumalainen

Lapsiperhe Lidlissä maanantai-iltana ennen puolta seitsemää: ymmärrän kyllä että lasten kanssa elämä on raskasta mutta niin raskasta se ei voi olla, ettei jaksaisi palauttaa ostoskärryä sille kuuluvalle paikalle. Kun sen jättää vaan ”vähän sinne päin” se kärry lähtee valumaan kohti parkkipaikkaa ja jonkun autoa siellä! Onneksi tällä kertaa kärryn eteen osui miesasiakas, joka pysäytti sen matkan. Itse en haluaisi omaa kaskoani käyttää siihen, että joku muu on typerä.

Minna

Te jotka kävitte vanhan motellin yhden rivitalohuoneiston varkaissa. Anastitte Mercedes-Benz talvirenkaat vanteineen sekä oksasilppurin ja raivaussahan. On tiedossa keitä olette. Teillä on vielä mahdollisuus ottaa yhteyttä numeroon 0408105810, muuten asia menee poliisille.

LÖYTYNYT

Avain Paimion Hiekkakuopilta 4.1. 2020. Tuntomerkkejä vastaan voi kysyä toimituksesta.