NASEVAT

0

Mopopojat Piikkiössä. Säännöt koskevat myös teitä liikenteessä. Valottomana keuliessa ei näe muita kulkijoita. Meinasin jäädä moposi alle suojatiellä. Palasit pyytämään anteeksi, kiitos siitä. Sininen valo ei mopossa ole varmaan sallittu.

Laillisesti kiitos

Olisiko mahdollista saada Paimion polulle kunnon merkintöjä? Nyt on sinisiä nauhoja niin harvakseltaan, että tällainen vieraspaikkakuntalainen eksyy monta kertaa, kun polkuja kulkee ristiin rastiin. Hiekkakuoppien maisemat ovat aivan mahtavat!

Tyttö naapurista

Suosittelen kaupungin johtohenkilöitä menemään pikavuorolla Helsinkiin. Jättäkää autot Nesteen pihalle. Illalla sitten nappaskengissä pimeässä ja sateessa kävelette toiselta puolelta moottoritietä hakemaan autonne. Kuka on hyväksynyt moisen päätöksen?

Kengät litimärkinä

Perjantaina autoni oli parkissa Vistan Kinon läheisyydessä, Peipposen talon ja Vistan koulun välissä. Teatteriesityksen aikana kello 18.30 ja 20.30 välillä autoni kuskin oven palkin kohdalle on osunut punainen auto, maalipintaa on näkyvissä. Paikalla on nähty autoilija peruuttelemassa. Otatko ystävällisesti yhteyttä toimitukseen, josta saat yhteystietoni.

Harmaan Corollan kuljettaja

Palautetta paikallisille yrityksille. Ymmärtäkää jo, että moni potentiaalinen asiakas kotiutuu työstään Paimioon arkisin aikaisintaan kello viiden aikaan ja jos haluatte heistä asiakkaita, putiikin ovet pitäisi olla auki iltaan.

Niinhän ne on muuallakin

LÖYTYNYT

Avaimet Loppistentieltä Paimiosta maanantaina 13.1. noin klo 11.30 (pulkkamäen mutkan tuntumasta). Kysy toimistoltamme tuntomerkeistä.