0

NASEVAT

Iso kiitos Paimion apteekissa työskentelevälle miehelle, joka palveli minua ja tytärtäni perjantaina 24.1 illalla. Tyttärelleni oli laitetuista ripsistä tullut oireita ja saimme häneltä harvinaisen hyvää palvelua.

Äiti ja tytär

Paimiossa nähty peuroja/kauriita niin Alvar Aallontiellä kuin Kaaritielläkin. Muista turvaväli! Jos ajat puskurissani kiinni, se ei matkaasi nopeuta, en aja nopeammin vaikka hiostat, oman turvallisuutesi vuoksi jätä välimatkaa edellä ajavaan.

Autoilija

Pekka Mansala tyrmää tunnin ratahankkeen Paimiolle hyödyttömänä. Välipysäkit tulevat ainakin Saloon ja Lohjalle tai Vihdin Nmmelaan. Hiukan hitaammat junat pysähtyvät välipysäkeillä ja on selkeä hyöty välipysäkkien lähiseudulle.

Junamatkailu kunniaan

Kiitos Solinalle ja Suomen Uimaliittoon sekä kouluille ! Kiva seurata uimataitoisia ja uimaan opettelevia pieniä, iloisia koululaisia.

Mummi Sauvosta

Huono talvi lumenaurauksista valittajille.

t. lumenauraaja

Vappu on kommunistin Joulu.

Tietäjä

Kaipaako joku pyöräänsä, tai tunteeko jonkun jolta on kadonnut pyörä? Taloyhtiömme pihalle Valkojantielle ilmestyi jo pari kuukautta sitten sinne kuulumaton naisten pyörä, joka on lukitsematon. Tarkan osoitteen saa Kunnallislehden toimituksesta.