BMW pakeni kolaripaikalta Piikkiössä

0

Poliisi kaipaa havaintoja sunnuntaina 5.1. kello 16.17 aikaan Piikkiössä 110-tien ja Raadelmaantien risteyksessä sattuneesta liikenneonnettomuudesta. Toinen osapuoli pakeni paikalta kovaa vauhtia jättämättä itsestään mitään tietoja.
Tapahtumapaikalla oli selvinnyt, että toinen osallinen oli kuljettanut vihreää Honda Civic -merkkistä henkilöautoa 110-tiellä Piikkiön suunnasta Turun suuntaan. Raadelmaantien risteyksessä oli stop-liikennemerkin takaa tullut harmaa BMW-merkkinen henkilöauto Hondan eteen. Ajoneuvojen törmäyksen jälkeen oli BMW poistunut paikalta kovaa vauhtia 110-tietä Helsingin suuntaan.
Poliisi pyytää liikennevahingon nähneitä tai vasemmasta kyljestään kovin pahasti vaurioituneesta BMW-merkkisestä autosta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Lounais-Suomen poliisin vihjesähköpostiin:vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.