Haka kohtaa huomisessa kotiottelussa Rocketsin

0
Vuoden vaihduttua Haka joutuu punomaan muutamia uusia juonia, jotta pudotuspelipaikka varmuudella toteutuu. Arkistokuva viime syksyltä.

Jääkiekon kakkosdivisioonassa pelaavan Paimion Hakan kevätkausi alkaa kotiottelulla huomenna lauantaina 4. tammikuuta. Kello 17.30 alkavassa ottelussa Haka saa vastaansa Rocketsin Loimaalta.

Syyspuolella Haka pelasi 14 ottelua ja kartutti niistä joka toisessa pistetiliään. Kolmen pisteen voittoja Hakan sarakkeeseen kertyi kuitenkin vain kolme.

Jatkoajat ja voittomaalikilpailut sujuivat Hakan kannalta pääosin heikosti. Osittain tahmeutta selittänee se, että Hakalla oli syksyllä enemmän vierasotteluja kuin kotiotteluja.

Maalinteko on tällä kaudella tuottanut Hakalle tuskaa paitsi tasakentällisin myös erikoistilanteissa. Syyspuolella Haka kykeni tekemään ottelua kohden keskimäärin vain 3,5 maalia, mikä on lohkon toiseksi alhaisin lukema.

Hakan pelillinen ilme ei ole ollut paras mahdollinen, mutta ei myöskään surkea. Tiukkoja otteluita on ollut paljon, mutta suurinumeroisia tappioita on kertynyt tähän mennessä vain muutama.

Kevätpuolella Haka pelaa runkosarjassa yhteensä kymmenen ottelua, joista kuusi kotonaan.

Tällä hetkellä Haka on sarjataulukossa sijalla seitsemän eli kolmanneksi viimeisenä. Kahdeksan joukkuetta pääsee kevättalven pudotuspeleihin. Kotiedun saa neljä parasta.