Ylinopeutta Paimiossa

0

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa VT1:llä Paimiossa maanantaina 20.1.2020 klo 19.05 aikaan. Poliisipartion ohitti kovalla nopeudella eräs henkilöauto. Partio lähti seuraamaan autoa ja mittasi sille keskituntinopeudeksi 153 km/h alueella, missä oli 100 km/h nopeusrajoitus. Ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen ajoneuvon kuljettajana toiminut 1997 syntynyt nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa VT1:llä Paimiossa maanantaina 20.1.2020 klo 19.45 aikaan. Partiota vastaan ajoi 100 km/h alueella henkilöauto selvää ylinopeutta käyttäen. Poliisipartio kääntyi seuraamaan autoa ja mittasi sille keskituntinopeudeksi 158 km/h. Ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen ajoneuvon kuljettajana toiminut 1985 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.