NASEVAT

0

Käydessäni viime viikolla vanhan hautausmaan muistolehdolla ihmettelin sitä muovikynttiläjätteen määrää hiekalla, johon minunkin omaiseni tuhka on siroteltu. Suositushan on, ettei sinne vietäisi mitään. En osoita syytöstä seurakuntaan vaan omaisille!

Harmistunut

Paimion Paltantiellä meno hurjaa, autot ajavat ylinopeutta, kävelijä saa pelätä. Nopeusvalvonta ja äkkiä!

T. Joka päivä jalankulkija

Voiskohan se poliisin kamera-auto päivystää joskus turvallisuudenkin kannalta tärkeiden kohteiden lähistöllä (koulut, koulutie, päiväkodit yms.) eikä vain siellä, mistä saa todennäköisesti parhaat sakkotuotot?

Turvallisuus vai tuotot

Seppo K:lle. Veroprosentista puheen ollen. Kuten tiedetään, Kauniaisissa on maamme halvin veroäyrin hinta. Siellä asuminen on kuitenkin kallista. Yksiöstä joutuu maksamaan vuokraa noin 700 euroa.kuukaudessa, kun esimerkiksi Salossa kolmen huoneen ja keittiön kuukausivuokra on samaa hintaluokkaa. Asumiskustannukset ja asumismukavuus muodostuvat eri paikkakunnilla eri tavalla, joten on lyhytnäköistä tuijottaa pelkästään veroprosenttiin asuinpaikkaa valitessa.

Matti Taula

Päiväkotikeskustelu käy Suomessa kuumana, ja niin nyt myös Paimiossa. Syksyllä 2018 avattu Verkanappuloiden Nappulakaari on puheenaihe, koska työntekijöitä on nyt jo puolentoista vuoden aikana vaihtunut parikymmentä. Ei näin.

#tutunaikuisenturva

Onko Sauvon kunta todella niin köyhä taloudellisesti ja henkisesti, ettei pysty maksamaan Osmalahden venevalkaman vuokraa? Vai onko taustalla jokin suurempi riita-asia vai pelkkä sauvonmafian päähänpisto.

Veneilijä