Ilmaisia vuoroja Paimion jäähallissa talvilomaviikolla

0

Talvi on mitä on, ja edessä hiihtolomaviikko. Sekä Paimion kaupunki että Paimion jäähallin taustalla oleva jäähalliyhtiö reagoivat tilanteeseen nyt näyttävästi ja lapsiystävällisesti. Hiihtolomaviikolla hallilla järjestetään runsaasti yleisöluistelumahdollisuuksia, sillä halliyhtiö tarjoaa maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 11-13 ilmaisen yleisöluisteluvuoron. Parituntinen on jaettu niin, että ensimmäinen tunti luistellaan ilman mailoja ja sitten toiselle tunnille voi ottaa mailan mukaan.
Samoina viikonpäivinä, mutta iltapäivällä kello 15-17 avoimet yleisöluisteluvuorot tarjoaa Paimion kaupunki. Systeemi tälläkin ajalla on sama kuin aamupäivällä, eli ensin tunti ilman mailoja, sitten tunti mailojen kera.
Ja ikärajaa ei tietenkään ole, eli päätöksen taustalla on lapsiystävällisyys, mutta toki lapsen kanssa jäälle on tervetullut aikuinenkin.