Paimion Kiekkoseura kakkosdivisioonan karsintoihin

0
Mainiosti pelannut Lari-Pekka Valta torjui lauantain ottelussa 41 kertaa.

Paimion Kiekkoseuran nuori jääkiekkojoukkue varmisti viime lauantaina pääsynsä jääkiekon kakkosdivisioonan karsintoihin. Kolmosen runkosarjassa on jäljellä vielä muutama ottelukierros, mutta PKS:n viime lauantaina ottama4–2 (2-0, 1-1, 1-1)voitto Kankaanpään Jääkarhuista tuotti palkinnoksi paimiolaisryhmän pääsyn karsintoihin.

Voittonsa myötä PKS katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputkensa.

Lauantain ottelussa paimiolaisista tehokkaimpia olivat Juuso Lindeman, Benjamin Roozbehan ja Elias Ruohomäki. Heille kaikille kirjattiin tehot 1+1.

Ottelun ensimmäinen erä sujui keltapunaisissa merkeissä. Avauserän puolessavälissä PKS oli jo 2–0 johtoasemassa Mikko Tuitun ja Elias Ruohomäen tekemien maalien ansiosta. Se jäi myös erän lopputulokseksi.

Toisessa erässä peli tasaantui, ja vierasjoukkue sai hiukan pelistä kiinni. Todellista uhkaa pelin kääntymisestä vieraille ei kuitenkaan ollut.

Kolmannessa erässä PKS jäähyili ja antoi siten kankaanpääläisille vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan.

Nuori ja uhrautuva PKS-ryhmä kesti kuitenkin kahden miehen alivoiman.

Viimeisenä lukkona PKS:n maalilla oli loistopelin pelannut Lari-Pekka Valta. Hänelle kirjattiin ottelussa 41 torjuntaa.

PKS on jo aiemmin varmistanut vakuuttavasti sarjapaikkansa kolmannessa divisioonassa. Sarjapaikan säilyminen oli joukkueen ja seuran kaudelle asettama tavoite.

Kolmosdivisioonan runkosarjaa on pelaamatta vielä kaksi ottelua. PKS pelaa viimeisen kotiottelunsa lauantaina 22. helmikuuta, jolloin vastaan asettuu ParSport.