Toinen toistaan somempia!

0

Suuri kiitos lukijoille lemmikkikuvista, joita toimitukseen tuli tulvimalla, toistasataa erikseen ja jotkut innostuivat lähettämään useampiakin kuvia ihanasta lemmikistään. Tarinoista huikui miten rakkaita lemmikit omistajilleen ovat ja miten sitä yhteistä arkea eletään, niin iloisissa kuin joskus vähän toisenlaisissakin merkeissä.

Joku viisas on joskus muotoillut, että se miten ihminen kohtelee eläintä kertoo hänestä paljon. Näiden kuvien ja tarinoiden kautta tuli toimituksessakin hyvä fiilis. Toki tiedetään, että todellisuudessa eläimiä koskevia ikäviäkin tilanteita ja tarinoita on, mutta tällaiset positiiviset tarinat luovat kyllä uskoa tulevaan.

Kokosimme meille tulleista kuvista ja tarinoista useiden sivujen koosteen ja voimme vakuuttaa, että helppo työ se ei ollut. Kaikkea emme mitenkään saaneet mahtumaan. Pieniä teknisiä ongelmiakin oli, kun osa kuvatiedostoista jäi liian pieniksi ja huomasimme sen liian myöhään. Mutta sellainen olo jäi, että näitä juttuja ja tätä aihetta nostamme esiin toistekin.

Arpaonni poimi meille tulleista lemmikeistä esiin Miskan, ja omistajansa Jan Hulkon – onnittelut! Voit noutaa lahjakortin toimituksesta!

Miskan tarina sivulla 27! Ja lemmikkiteemalehdessä paljon muitakin kivoja tarinoita ja kuvia lukijoiden lemmikeistä!