NASEVAT

0

Onko Sauvossa käytetty konsulttia ”laskemaan” tulevien vuosien koululaisten määrä. Toivottavasti osa uusista tiloista on helposti muutettavissa palvelukeskuksen lisätiloiksi, koska ikäihmisten määrä takuuvarmasti lisääntyy ilman konsulttiakin.

Jonossa kohta jälkimmäiseen

Ei taida vaatimukset katuvaloista täyttyä 110 tiellä tammisillasta sauvontien risteykseen. Häikäisee kuljettajaa.

Osku

Toivottavasti äänestäjien muisti ulottuu edes seuraaviin kuntavaaleihin asti. Se, joka ei ymmärrä Paimion Parantolan ja sen ympäristön merkitystä Paimiolle ja paimiolaisille, ei ansaitse päättäjänä paikkaansa. Asiat asioina ja henkilökemiat omalla ajalla.

Kauempaa näkyy selvemmin

Sinä nainen joka tulit sunnuntaina 6 jälkeen pyörällä kovaa vauhtia Nauristiellä. Olin ison koiran kanssa lenkillä myrskyssä ja sateella, ja olin juuri katsonut taakseni kun yllätit. Olisit soittanut edes kelloa! Ding Dong !

Ei aina vika meissä!

Saaren alueelta Nappulamäen päiväkodin takaa hävisi viime torstain iltapäivän ja perjantaiaamun välisenä aikana tulikori. Jos joku näkee sellaisen ilmestyneen jonnekin, voisiko ystävällisesti tuoda sen päiväkodille. Lapset ovat pettyneitä, kun eivät pääsekään grillaamaan makkaraa vaikka heille oli niin luvattu.

Kiitos Solinan henkilökunnalle kivasta ystävänpäivän tapahtumasta. Henkilökunta oli nähnyt paljon vaivaa koristeluiden ja tarjoiluiden kanssa. Se toi meille kaikille hyvän mielen.

Seija Kaarilahti