NASEVAT

0

Kaverilleni oli soitettu ja tarjottu sähkönSIIRTOsopimusta! Eihän sähkön siirtoa voi kilpailuttaa…Huijareita liikkeellä? Olkaapa, varsinkin ikäihmiset nyt tarkkana!

Lankaan lentänyt

Mitä jos sinä äiti järjestäisit itse jälkikasvullesi tekemistä ettei tarvitsisi lastesi lompsia iltakaudet kaupan nurkilla tai vaan kännyä räplätä. Kotiintuloaika on viesti sinulle, että olet vanhempi. Hoida lapsesi. Ovat kasvaneet mutta yhä sinun.

Velvollisuus

Taas on kiitoksen aika. Lc Paimio ja Lc Paimio Aallotar. Kiitos lankarahoistanne. Samalla kiitos teille, joilta saimme lankoja ja valmiita sukkia. Siis Ulla-Maija, Irma, Hilkka ja Liisa.

OikeinNurin kerholaiset

Käyttäkää ihmiset järkeänne koronaviruksen suhteen. Nyt on liikkeellä myös ihan tavallista flunssaa, rs-virusta ja influenssaa. Se käsihygienia ja sairaana pysyt kotosalla.

Ok?

Nyt olkaa tarkkoina kaikki omaiset, joiden omaisella tai omaishoidettavalla on Stellan turvaranneke, älkää maksako aiheetonta maksumuistutusta, joka tuli meidänkin omaiselle. Ensin oli tullut tieto kotihoitoon että viitenumero oli muuttunut, yhtön omistajavaihdokseen vuoksi ja nyt tämä!

Terv.omaishoitaja

Onpa kumma, ketkä kaikki kehtaavat hakea Sauvon seurakunnan ruoka-avustuskasseja viikon tolkulla.

vaikka rahaa on?

Kiitokset sille herrasmiehelle, joka ystävällisesti toimitti Spurilasta löytämänsä avaimen Kunnallislehden toimitukseen.

Avain löysi omistajansa