NASEVAT

0

Saustilantien kunto ei päällysteen osalta parantunut kun nopeusrajoitusta nostettiin – hiekkaosuuden voisi myös pudottaa, 40 km/h riittänee sielläkin lyhyen matkan siirtymiseen. Kaaharit ovat oma lukunsa, tuttuja naamoja paikallisille.

Elytöntä

Paimion kaupunginhallitus jätti luonnonarvoja koskevan vaihemaakuntakaavan lausunnon pöydälle. Toivottavasti tämä tarkoittaa, että kartalla vähäisiksi jääneitä luonto- ja virkistyskohteita halutaan lisätä. Erittäin merkityksellinen vetovoimaseikka.

kaupunkilaisten edun mukaisesti

Kello 22 poljin senioritalolta päin Ala-Vistalle, seurakuntatalon kohdalla oleva pyöräparkki, rautatangot tulivat eteen yllättäen kun ylitin pimeällä tien ja siinä kohtaa otsa, silmä ja nenä olivatkin jo puomissa. Ajatelkaa lapsia pimeällä, se osuu lapsia juuri kaulan kohtaan, miten siinä lapselle käy? Laittakaa siihen vaikka jatkuvasti palava lamppu!

sattuu

Korona pääsi yllättämään Suomen. Vaikka tietoa Kiinasta ja muualta on ollut saatavilla, kaikki viranomaisetkaan eivät ottaneet uhkaa tosissaan. Olisimmeko paremmalla varautumisella välttyneet ihmishenkien menetyksiltä ja talouskatastrofilta?

kova lasku

Pohdin osallistumista hautajaisiin. Siunaus on haudalla. Siellä ollaan kylkikyljessä. Eikö kirkossa sisällä olisi parempi? Siellä pystytään pitämään kahden metrin välit. Ulkona mahdotonta tai ei kuule papin puhetta.

ihmettelevä

Kyllä ihmiskuntaa nyt koetellaan: Ensin tuli CARUNA ja sit KORONA !

Heikki

Paimiossa Ruokakassitoiminta on tauolla. Voisko paikalliset kaupat laittaa jonkin paikan kauppaan hävikkiruoalle (syömäkelpoista toki). Lappu : Ota ole hyvä! Kova huoli kassiasiakkaista. Moni todella ahtaalla. Kiitos yhteistyöstä!

Ruokakassin vapaaehtoinen