NASEVAT

0

Lääkärit lähtivät sitten Leville vähän kursseille. Ajankohta hyvä, aurinko paistaa ja joku maksaa koko setin. Veikkaan että päivät ns.opetusta ja illlalla alkoi lähiopetus ilman suksia.

Oka

Nyt koronan aikana, kun kaupassa käyntiä ei oikein suositella ja alkotkin näemmä menevät kiinni, onko viinan poltto sallittua? Kaverin puolesta kyselen…

huolestunut isä

Kaupat varattava aamupäivällä vain ”karanteenissa” oleville vanhuksille. Miksi meidän pitää käydä kaupassa ”ennen kukonlaulua” tai yöllä. Nuoremmathan ne kukkuvat hereillä yötä myöten. Kaikilla ei ole läheisiä ostoksia tekemään.

Karanteenissa

Tässä hyvä lahjaidea lapsille, monet ikäihmiset käyvät kirjastossa lukemassa Kunnallislehden, mutta nyt se ei onnistu. Olipas kiva kun lehti tuli postilaatikosta.

Sirpa mamma

Karanteenissa ollessa on aikaa ajatella tätä virusta joka nyt riehuu. Jos sairastaa sen ja parantuu voiko siihen sairastua uudelleen ja miten kauan virus viihtyy viemäreissä käsienpesun jälkeen elossa? Jatkaako kenties vesistöön ja miten käy kalojen? Eipä muuta.

vastatkaa viisaammat

Nyt on pakko ihmetellä, että miksi seurakunnan työntekijät, papit, diakonit ovat kotona etäpäivillä. Eikö nyt ole sen aika, että jalkaudutte sairaaloihin, kotipalvelun avuksi, käytte heikompien ovella sopivan etäisyyden päässä? Ettekö te ole niitä sielunhoitajia? Lähes kaikki muut ovat töissä, ihan ihmisten kanssa, poliisit, hoitajat, kaupan työntekijät, apteekit, ihan kaikki. Nyt töihin ihmisiä auttamaan, olemaan läsnä ja kohtaamaan ihmisten ahdistus tässä kauheassa pandemia-ajassa. Kirkollisveroja maksan, sillä toivoisin saavani apua silloin kun sitä tarvitaan.

Ja nyt sitä tarvitaan

Nyt kun meidät kaikki on laitettu eristyksiin ja kaikille ei tule lehteä, eikä ole nettiäkäänja kirjastot on suljettu lukusaleineen. Olisiko joku niin ihmeellisen ystävällinen taho, että tarjoaisi esim. Kuntsarin kaikille muutamaksi viikoksi? Kaikilla ei tässäkään tilanteessa mene huonostija tällaisia ratkaisuja ovat jotkut ruokakaupat tiettävästi tehneet.

tiedonhaluinen

Keskiviikko klo 13 ja katuvalot päällä ympäri Vistaa?

ajastinkellot keksitty

Korona koettelee kovin kaikkia! Käännetäänkö kesä kehittäviksi kokemuksiksi? Kerätään kotopiiristä kokoon kahden kimppoja. Kootaan kesätienestit kedolta kukkaroon, kasvatusmielellä, koululaisen kanssa.

Fragaria Vesca