NASEVAT

0

Sauvon kuntalaisena haluaisin ymmärtää,miksi Lautkankareen metsähakkuut piti suorittaa tänä vuonna.Voisivatko päättäjät tulla luontoretkelle kylällemme katsomaan aikaansaannoksia.Turvaväli ja asianmukaiset jalkineet mukaan.

Metsänpoika

Kiitos Paltanpalvelukeskuksen hoitajille, kun torstaina piditte ulkoilutapahtuman hoidokeille. Oli virkistävää seurata tapahtumaa parvekkeelta, näin ankeina aikoina.

Senioritalosta Terttu

Nyt suut suppuun valittajat!!! Ei se kauppiaskaan ehkä halua herätä kukonlaulun aikaan, on törkeää käytöstä ruveta valittamaan silloin kun joku haluaa palvella hyvin. Ei sen kauppiaan ole sitä pakko tehdä. Kaupassa on tilaa, eikä jonoja.

Ei kauppias, mutta kyllästynyt kuuntelemaan valitusta

Jotkut koronakaranteenissa olevat ikäihmiset kaipaavat Kunnallislehteä luettavaksi. Olisin valmis kantamaan korteni kekoon ja maksamaan kahden kk tarjouslehden eläkeläiselle. Löytyisiköhän Kuntsarin toimituksella idea, miten toteuttaa?

Hanna

Kiitos ideasta, pohdimme miten tuon voisi toteuttaa.

Toimitus

Kiitos Perttu Hemminki viime perjantain pääkirjoituksesta. Se kirjoitus kannattaa ihan jokaisen lukea. Teen työtäni täydellä sydämellä, autan heikompia vaikka mikä korona olisi jylläämässä. Kiitos Perttu, pelastit viikonlopun ajatuksillasi.

ylpeä hoitaja