Jokipuisto-tapahtuma panostaa iltaan

0

PAIMIO Tulevan kesän Jokipuisto-tapahtuman voi laittaa kalenteriin lauantaille 27.6. Tällä kertaa tapahtumassa ei ole lainkaan erillistä päivätapahtumaosuutta, vaan Jokipuistossa alkaa meininki vasta kello 16, ja ensimmäiset kaksi tuntia olisi suunnattu toimintaa kaikenikäisille. Näin siksi, että päiväajan tapahtumaosuus ei ole ollut tuottava, eikä siihen ollut paljonkaan osallistujia eikä myöskään järjestäjiä.

Iltaosuus kello 18 alkaen järjestettäisiin samaan malliin kuin aiempinakin vuosina. Tapahtumassa olisi edelleen erillinen anniskelualue. Niinpä ei-anniskelualueelle olisi mahdollista tulla siis myös alaikäisten henkilöiden.

Paimion kulttuuripalveluiden talousarviossa on varattu 19 990 euron määräraha Jokipuisto-tapahtuman järjestämisen tukemiseen. Tapahtuman järjestelyoikeudet vuosille 2019 – 2021 on myönnetty Varsinais-Suomen Tapahtumapalvelut Oy:lle. Sama yritys järjesti kaupungin tukemana tapahtuman myös kahtena viime vuonna.