Sauvossa meneillään teknisen johtajan virantäyttö, neljästä hakijasta kolme haastatteluun

0

SAUVO

Sauvon kunnan teknisenä johtajana työskennellyt Taisto Nuutinen irtisanoutui virastaan 1.3.2020 alkaen. Sauvoon haetaan parhaillaan uutta teknistä johtajaa.

Nuutisen eroilmoituksen saatuaan Sauvon kunnanhallitus julisti teknisen johtajan viran haettavaksi siten, että hakemukset oli toimitettava kuntaan viimeistään maanantaina 16. maaliskuuta 2020.

Määräaikaan mennessä virkaan tuli neljä hakemusta.

Kolme hakijaa kutsutaan haastateltaviksi. He ovat Tapani Raittila, Jari Ukkonen ja Riku Wuokko. Heistä jokainen on koulutukseltaan insinööri AMK.

Tapani Raittila on Sauvon kunnan rakennustarkastaja. Taisto Nuutisen lähdön jälkeen hän on työskennellyt Sauvon kunnan virkaa tekevänä teknisenä johtajana.

Jari Ukkonen työskentelee tällä hetkellä Valmet Automotiven kiinteistöpäällikkönä Uudessakaupungissa.

Riku Wuokko on turkulaisen Suunnittelulinja Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Teknisen johtajan viran kelpoisuusehtoina on Sauvon kunnassa ollut vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun rakennusalan insinööritutkinto.

Lisäksi on vaadittu käytännön kokemusta maa- tai talonrakentamiseen liittyvistä tehtävistä ja vesihuoltotekniikkaan liittyvistä tehtävistä.

Sauvossa on nimetty haastattelutyöryhmä liittyen teknisen johtajan viran täyttämiseen. Työryhmään kuuluvat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Erkki Paaskunta (kok.), kunnanhallituksen puheenjohtaja Satu Simelius (kesk.), kunnanhallituksen jäsen, valtuutettu Perttu Laaksonen (kesk.), teknisen lautakunnan puheenjohtaja Eeva-Kaarina Sundberg (sd.) ja vs. kunnanjohtaja Leena Pieniniemi.