Paimion kirjasto avoinna vielä kello 19 saakka

0
Paimion kirjasto sulkee ovensa järjestelmän vaihdon ajaksi, samoin kun Sauvon ja Kaarinankin kirjastot.

Paimion kirjasto sulkee ovensa hallituksen toimien johdosta tiistaina kello 19. Vielä tiistai-iltapäivällä kirjastossa kävi runsaasti ihmisiä lainaamassa kirjoja.

– Kirjasto on kiinni ainakin 13.4. asti. Palautusluukku pidetään auki ja kirjoilla on eräpäivä 5.5. saakka. Varsinainen kirjojen hamstraus alkoi maanantaina heti hallituksen tiedotustilaisuuden jälkeen, kirjastonjohtaja Arja Pesonen kertoo.

Kirjasto tarjoaa kokeilussa olevaa elokuvia sisältävää kirjastokino-palveluaan aina maaliskuun loppuun saakka osoitteessakirjastokino.fi. Lisäksi Vaskin e-aineisto on saataville niille asiakkaille, jotka ovat ottaneet e-aineistot käyttöön kirjastosta saadulla pin-koodilla.

Lisäksiomakirjasto.fi-palvelussa on tarjolla vinkkejä etenkin ikäihmisille. Sieltä pystyy seuraamaan kuntoiluvinkkejä, käymään virtuaalikirkossa ja katsomaan konsertteja.