Paimion seurakunta rajoitti toimintaansa

0

Koronavirusepidemian torjumiseksi Paimion seurakunta on rajoittanut toimintaansa valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti. Seurakunta luopuu kaikista sellaisista kokoontumisista, jtoka eivät ole välttämättömiä lakisääteisten tehtävien hoitamisen kannalta.

Lakisääteinen toiminta jatkuu. Seurakunnassa toimitetaan jumalanpalvelukset, kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset. Samoin taataan sielunhoidon ja välttämättömän diakonisen avun saaminen sekä virastopalvelut.

Koronavirustilanteen vuoksi myös osa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän toiminnasta jää tauolle. Tauolla ovat toistaiseksi useat laitosvierailut ja laitoshartaudet, yhteisen diakonian ryhmätoiminta riskiryhmien parissa, lähimmäistoiminta laitoksissa sekä ystävätoiminta, jossa vanhus siirtyy laitokseen. Myös kevään hiljaisuuden retriitit on peruttu. Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset jatkuvat.