NASEVAT

0

Pakon sanelemana, mutta hyvin toimii. Siis etätyöskentely, myös monet kunnan tehtävät kokouksia myöten. Eli jatkossakaan toimistolle ei ole tarve mennä vain, koska näin on aina tehty (lue: menty). Toimitilojen säästöillä säästöjä!

viides vuosi yli 50% työajasta etänä

Tanssista iloa viruksista huolimatta, kiitos A. M. Dancen etäopetuksen! Eihän se ihan sama ole, mutta mahtavaa silti!

Tanssijan äiti

Muistetaanhan, että idyllinen kotikoulu, jossa vanhemmat toimivat kotiopettajina tehden siinä sivussa omia töitään etänä vailla murhetta toimeentulosta, toteutuu tällä hetkellä ani harvassa perheessä!

Asiassa on nurjakin puoli

Paimion seurakunnan diakoniatyön kiittää lämpimästi Aikuisten olohuonetta ja yksityishenkilöitä lahjoituksista, joiden välityksellä voimme auttaa tukea tarvitsevia.

Saara Kerola

Näinä aikoina korostaisin vielä hoitohenkilökunnan vaitioloa sekä elävien että kuolleiden hoidosta. Ei kuulu edes lapsille ihmisten asiat. Se, mikä töissä puhutaan, on eri asia. Mutta vapaa – ajalla suut suppuun. Vielä kuoleman jälkeenkin, kiitos.

Työtänne arvostava

Nyt kaikki laittamaan nalleja ja muita pehmoleluja lasten ja lastenmielisten pongattavaksi.

Leikkimieltä kaikille

Hain koronapelin varastosta. Nyt pelaan yksin. Kun korona on voitettu, pistetään turnaus pystyyn. Voimia, ajatusten läheisyyttä ja turvallisuutta meille kaikille!

Rauno