NASEVAT

0

Piikkiössäkin kaupassa asioivat voisivat opetella käsien pesun mennen tullen. Se on helppoa, että luulisi kaikkien osaavan. Ja se turvaväli ei ole vitsi. Kauppiaat voisivat ohjeistaa paremmin että kauppaan ei sisälle ennen käsien pesua. Myös teinit.

Pieni vaiva, iso vaikutus

Itsekin olen useasti ihmetellyt näitä kitkarenkaiden puolustajia. Erittäin huonot aina, huonolla kelillä etenkin silloin kun pitää pistää niin sanotusti liinat kiinni. Sopivat vain ihan pohjoiseen, jossa lumi on peittänyt tien.

50tkm vuodessa

Eräs toimittaja valitteli kitkarenkaita, että ei niillä pärjää. Omasta ja monen muun mielestä kitkoilla pärjää varsin hyvin. Poikkeuksiakin voi olla, jos joutuu vetämään etuvetoisella autolla peräkärryä liukkaalla kelillä. Harmittaa oikein kun joskus näkee nelivetoisessa autossa nastat, nelivetoisille nastaero tuplana. Tiet menee surkeaan kuntoon nastoilla ajaessa.

nastat verolle

Arvostettu hissitalo Ylä-Vistalla. Patterit kylminä huhtik. alusta, ”toppatakki” päällä aamusta iltaan! Onko oikein että omassa asunnossaan pitää palella? Jos tarpeeksi paleltuaan iskee flunssa, niin onkohan se sitten flunssa tai kuitenkin -korona ?

Meitä on monta

Maanrakennusalan yrityksen sora-autossa Preitilässä Koskelantiellä kulkiessa ei ilmeisesti nopeusmittari toimi. Mihin on ammattiautoilijalla niin kiire? Alueella paljon päiväkoti- ja kouluikäisiä lapsia, myöhäistä hiljentää sitten kun joku on jäänyt alle.

Huolestunut asukas

Huomioikaa kun teette kotitekoisia kasvomaskeja, että ompelulangan tulee myös kestää 90 asteen pesua.

ompelija