NASEVAT

0

Kyl Kallenmäel kelpaa herätä aamuun ankeaan, vaik koronakaranteeni vaanii nurkan takana! Jos vaikka kahdeksan maissa viel väsyttäis – meidän yhteinen fasaanikukko aina aamuisin herättelee – kaksi terävää vihellystä ja katse ikkunaan!

Ulla-Maria

Viime Kunnallislehdessä oli nämä ruoka-apu ihmiset pakkaamassa kasseja. Toivottavasti muistetaan käsineet ja ollaan erityisen tarkkoja.

Täällä yksi tarkka

Viime viikolla Kunnallislehdessä julkaistiin mielipidekirjoitus, jossa kehoitettiin istuttamaan etelänruttojuurta Vähäjokipolun varteen. Muistutetaan nyt, että etelänruttojuuri on yksi haitallisista vieraslajeista ja sitä ei tule levittää luontoon. Käytetään kotoperäisiä luonnonkasveja!

ei vieraslajia!

Onko naapurilla oikeus ”tukehduttaa” toiset naapurinsa savupiipusta tulevaan savuun? Ikkunoita ei voi pitää auki eikä tuulettaa, saatikka laittaa pyykkejä narulle. Kaikki paikat noessa ja savu tunkee ilmanvaihdon kautta sisälle.

Öljy on nyt halpaa

Tarkoittaako Paimion päiväkodeissa kasvatuskumppanuus sitä, että tehdään lastensuojeluilmoitus jos pyytää jotain kasvatusapua? Tästä lähin en uskalla pyytää mitään. Toivon että vähän mietittäisiin, että onko joka ilmoitus tarpeellinen. Kai ensin pitäisi kysyä, oletko väsynyt tms., eikä vaan selän takana tehdä ilmoitusta.

Kasvatuskumppanuutta vai kantelua

Nimimerkille ”Meitä on monta”. Mikäli asunnon lämpötila poikkeaa normaalista, kannattaa olla yhteydessä huoltoyhtiöön tai isännöitsijään. Näin selviää onko lämpöpattereissa ehkä vikaa. Myös yhtiökokoukseen voi tulla esittämään lämpötilan nostoa.

Asukas

Etelänruttojuuri on haitallinen vieraslaji, jota ei saa kehoittaa istuttamaan Vähäjokipolulle tai minnekään muuallekaan. Joko tilattiin Jylhältä siemeniä?

Luonnonystävä

Aurinko paistaa. Me iloitsemme. Puut pihalta viety ja pensasaita leikattu. Kiitos näistä ihanille auttaneille naapureille. Olette ihania.

Kympin väki