NASEVAT

0

Maa- ja metsätalousministeriö on myöntänyt luvat 1500 maatilojen kausityöntekijälle. Lisää lupia ei näillä näkymin tulossa, myös Ukrainan raja on kiinni. Näidenkin pääsy epävarmaa. Marjatilojen on aika valmistautua rekrytoimaan suomalaisia.

Kotimainen työvoima kunniaan

Luontopolku on loistava paikka kuntoilla, ahkerasti olen siitä nauttinutkin. Useasti olen tavannut uusia kävelijöitä, jotka ovat yhdessä kohtaa epätietoisia reitistä: lähtöpaikalta n. 400 m:n päässä reitti haarautuu. Oikealle on vain viitta ”Suolampi”, vaikka reitti jatkuu siitä Suolammen ohi. Jos haarautumiskohdasta jatkaa vasenta haaraa eteenpäin, päätyy sairaalanmäelle Preitilään.

Matti

Onko oikein sortaa vanhuksia näin? Mene kauppaan 7:n aikaan ettet ole tarttuma-altis koronalle. Keräät koppaasi mitä oli jäänyt edellisiltä päiviltä tuoretiskiltä ja lisäät siihen sixpägin keppanaa ja menet yksinäsi hymyilevän kassan nöyryytettäväksi.

hallitus

Miksi kunta lomauttaa? Miten korona vaikuttaa kunnan tuloihin? Muutama poikkeus toki on, mutta eikö tässä tilanteessa ennemmin avuntarvitsijoita ole enemmän kuin normaalisti. Uudelleen sijoittamalla saataisiin varmaankin paras hyöty.

Tietämätön