Huomenna pitkäperjantaina voit lukea digilehtemme maksutta!

0
pääsiäistervehdys
Piikkiöläiset Seija Puranen ja Eero Härmälä kävivät ystäviensä Silja ja Lassi Tähkävuoren luona pääsiäistervehdyksellä. Iloinen kuva on myös Kuntsarin pääsiäistervehdyksessä. Tästä asennetta tähän koronan varjostamaan aikaan!

Kuntsarin näköislehti on maksutta kenen tahansa luettavissa huomenna pitkäperjantaina. Lehteä ei jaeta paperimuodossa lainkaan, vaan näköislehden voi lukea verkossa osoitteessa  www.tilaajapalvelija.fi/lue-kuntsari

Printtilehti jää pyhien vuoksi ilmestymättä, samoin kuin ensi tiistain printtilehti. Seuraava printtilehti ilmestyy normaalisti viikon kuluttua perjantaina 17.4.

Verkkosivuillemme päivitetään juttuja pääsääntöisesti arkisin, mutta nyt päivitämme tuoretta luettavaa sivuille myös pääsiäisen pyhinä.