Kaarinakin jakaa ruokakasseja etäoppilaille

0

Kaarinakin on päättänyt alkaa jakaa ruokakasseja kaarinalaisille esi- ja perusopetuksen etäoppilaille, toisin kuin vielä tämän päivän Kunnallislehdessä sanottiin.
Kaarinalaisille esi- ja perusopetukseen kotoa käsin osallistuville lapsille jaetaan eskari- ja koululounaan korvaavia ruokakasseja ennakkoilmoittautumisten perusteella. Yhtä esi- tai perusopetusikäistä kohti annetaan yksi lämmitettävää ruokaa sisältävä kassi.

Ruokakasseja jaetaan viikoittain. Ruokakassit jaetaan kaikille halukkaille, ja ruokakassin saajiksi ovat oikeutettuja myös ne kaarinalaiset perusopetusikäiset lapset ja nuoret, jotka käyvät koulua esimerkiksi Turussa.

Lähiopetuksessa olevien ruokailu esi- ja perusopetusyksiköissä jatkuu ennallaan, eikä perhe voi ilmoittautua ruokakassin hakijaksi, mikäli lapsi osallistuu lähiopetukseen.