Luontopolulle suunnistamaan

0

Paimion Luontopolun metsissä on mahdollisuus tutustua suunnistukseen ensi viikon lauantaihin asti, kun Paimion Rasti järjestää alueella Peimarin Rastit omatoimiperiaatteella.
Rastiliput vietiin maastoon tiistaina, ja ne pidetään paikoillaan kymmenen päivän ajan. Suunnistusratoja on tarjolla viisi kappaletta alkaen taitotasoltaan helposta kahden kilometrin reitistä aina kuuden kilometrin vaativaan rataan asti.
Kartat löytyvät Luontopolun lähtöpaikalta, näyttelyhuoneen sisältä. Kartan voi tilata myös sähköpostiin, jolloin sen voi tulostaa itse. Kartassa näkyy Luontopolku kokonaisuudessaan, joten se on hyvä matkakumppani myös tuleville retkille.
Peimarin Rasteilla noudatetaan maamme hallituksen antamia ohjeita poikkeustilan ajalle. Suunnistamaan lähdetään vain terveenä, ja karttoja noudettaessa huolehditaan hyvästä käsihygieniasta sekä pidetään turvavälit kunnossa.
Luontopolun huiman suosion takia järjestäjät ovat asettaneet omatoimirastien ajaksi alueelle kaksi vaihtoehtoista pysäköintipaikkaa. Tarkat tapahtumaohjeet kannattaa tarkistaa Paimion Rastin nettisivuilta.