Kaarinan Saaristo Open-festarit siirtyvät elokuun loppuun

0
Festarien arkistokuva Jokipuistofestareilta Paimiosta.

KAARINA Saaristo Open Kaarinan Hovirinnan rannassa siirtyy kesän päätösfestivaaliksi elokuun loppuun. Se järjestetään kesän päätösfestivaalina 28.-29.8.

– Haluamme saada perinteen jatkumaan ja ihmisille kivaa odotettavaa tämän vaikean ajan keskelle, saoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

Päätös siirrosta oli helppo.

– Vaikka rajoitukset yleisötapahtumien järjestämisestä loppuvat toukokuun loppuun, haluamme, että Saaristo Openin vieraat voivat nauttia tapahtumasta rauhallisin mielin. Saaristo Openilla on vahvat perinteet ja vakiintunut asiakaskunta, meille on ensisijaisen tärkeää festarikansamme terveys ja turvallisuus ja siksi teemme siirron kesän alusta kesän loppuun.

Kaarinan kaupunki, yhteistyökumppanit, yritysasiakkaat sekä esiintyjät ovat olleet positiivisin ja kannustavin mielin yhteistyössä etsimässä ratkaisuja tämän poikkeavan tilanteen vuoksi ja puoltavat järjestyksessään 11. Saaristo Openin siirtoa kesän lopulle. Yhteistyössä asiat saadaan järjestettyä parhain päin.

Saaristo Openin ohjelmistoon tulee muutoksia ja tapahtuma palautuu kaksipäiväiseksi, mutta osa jo julkaistusta artistikattauksesta säilyy. Tapahtuman hengen mukaisesti Suomen ykkösnimet ovat mukana Hovirinnan rannassa kesän päätösviikonloppuna.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Kolmen päivän lipun ostaneet voivat hakea halutessaan hyvityksen tapahtuman lyhennyttyä lipun ostopaikasta (Lippu.fi ja Tiketti). Mahdolliset lippupalautukset voi tehdä huhtikuun loppuun saakka myyntipisteissä.