Tarjolla aurinkoinen jumppahetki

0
Matun pihajumppakierros alkoi torstaina puoliltapäivin Paltantien senioritalojen pihalta.

PAIMIO

Paltantiellä senioritalon pihamaalla paistaa päivä ja kuuluu musiikkia, ja kulman takana on menossa jumppahetki. Se on ensimmäinen kolmesta, jonka kaupungin erityisliikunnanohjaaja Matleena Koskinen veti eilen tostaina iltapäivällä. Muut paikat olivat kerrostalon pihat Valkojantiellä ja Jousikujalla.

Kun korona on suosittanut ikäihmiset pysyttelemään kotosalla, on sitäkin tärkeämpää sekä liikkuvuuden että mielenvireyden vuoksi liikkua edes hiukan. Niinpä kaupungin erityisliikunnanohjaaja Matleena Koskinen vetää jumppahetkiä esimerkiksi taloyhtiöiden pihalla ja jumpata voi vaikka omalla olopihalla, parvekkeella tai sitten turvavälit huomioiden siinä taloyhtiön oleskelupihalla. Ikäihmisten lisäksi jumppiin voivat osallistua nuoremmatkin, jos ovat päiväsaikaan kotosalla ja kunhan etäisyydet pidetään kunnossa.

Matleena pihajumpissa jumpataan musiikin tahdissa – ja tietenkin kukin oman kuntonsa mukaan – tunnin verran.

Seuraavat jumpat samoissa paikoissa ovat ensi tiistaina ja näitä jumppahetkiä voi kuulostella vielä muuallekin. Matleenan mukaan liikuntaväki on keskustellut jo muistakin lähelle tuotavista palveluista kulttuuripalvelujen kanssa, ja luvassa voi kevään edetessä olla vaikkapa konsertteja ja yhteislaulua.

Yhteydenotot Matleena p. 050 5640 873.