0

NASEVAT

Luin artikkelin lehdestä 28.4. ohitustien visioita. Olen todella järkyttynyt lukemastani, asun alueella. Tämän aikakauden päättäjät ovat typeryksiä niin Paimiossa, Kaarinassa kuin Turussa. Paimiolaiset typerykset aikoivat pilata kertaheitolla ainutlaatuisen jokimaiseman. Olisin halunnut olla mukana tässä tuulimyllyjä vastaan taistelussa. Voisitteko kirjoittaa tästä tulevasta kokouksesta lehteen.

pöyristynyt

Kiitos Paimion Hakan johtomme, puolustaudutte vilpillisyyttä vastaan tavaramerkkiasiassa! En olisi heti uskonut, että vastapuolena olikin yllättävä taho! Mikä röyhkeys entisiltä PaiHan toimijoilta! Missä lojaalisuus seuraamme kohtaan? Paihan nimi kuuluu seuralle. Siinä ei voi olla väärinymmärrystä!

Ei jatkoon!

Nyt kannattaisi kampaajien ja kosmetologien käyttää ohutta hengityssuojainta (ns. kirurginsuoja), jotta asiakkaat uskaltaisivat tulla! Moni jättää nyt käynnin väliin, koska pelkää tartuntaa kampaajalta/kosmetologilta, joka tapaa paljon ihmisiä.

Hyvä idea asiakkaiden mielestä

Ei tietoakaan turvaväleistä, kun ihmiset jonottivat jäätelöautoon maanantaina.

korona

Taas SUSI Tuuvalassa!!! Me pelkäämme!!! Susi on VAARALLINEN ihmiselle!!! Jos et usko, lue kirja: LAUMA.

Tiina Alastalo

Pitäisikö valtion nyt alkaa tosissaan miettiä hiihtäjien tukemista. Ketä kiinnostaa sijat 20-30,ei ketään. Elikkäs, ne ketkä haluavat menestyä, hommatkoon omat sponssit. Neuvostoliiton ja DDR:n aika on ohi!

Oka

Moision tielinjaussuunnitelman perustelut oudot. Missä tutkimustulokset puutavarakuljetuksista? Mistä mihin puutavaraa kuljetetaan? Ei Paimioon? Miksi sitten ollenkaan Paimion läpi?

Ei-lähialueen asukas

Sinä 28.-29.4. välisen yön järjetön hulluttelija Vellontiellä… lopeta, ettei joku pääse hengestään!

Erkki Mäenpää