NASEVAT

0

Jukka Oksan mielipide Paimion siltahankkeista täyttä asiaa sataprosenttisesti!

Tervettä järkeä pliis

Paimio on erittäin haastavassa paikassa liikenteen kannalta, sekä raskaan että kevyen. Ja tuntuu ettei niihin edes haluta panostaa, infra on kuitenkin yksi keskeisimmistä asioista joita tarvitaan alueen kehittämiseen. Pois ei pääse, muttei tännekään.

Teitä käyttävä

Vanha Turuntie Moisiossa kiihdytysrata. Miten tätä sallitaan? Hidasteet nyt kun rekatkin kiellettii ! Ajetaan sata lasissa. Eläimet ja lapset vaarassa! Kameratolpat puuttuu. Ajonopeus tolppa jo on!

Pistää vihaksi

Opettaja kuollut koronaan Tukholmassa. Opettaja kuollut koronaan Skellefteåssa, koulussa 18 tartuntaa ja koulu suljettu. Norjassa kouluja ja päiväkoteja suljettu tartuntojen takia. Lempääläiskoulussa tartunta (Aamulehti 8.5). Tässä muutama uutinen.

Huolestuttavaa

Kiitos Esperin Viljaskalle kivasta ”takaperoisesta” äitienpäiväkortista! Saimme siis äidiltä hänen kuvallaan varustetun kortin. Mukavaa, että teillä on aikaa ja viitseliäisyyttä.

Kiitos

Paikallinen yrittäjä, jos myyt tuotteita, älä anna ymmärtää että lahjoitat niitä ja keräät sillä somessa positiivista huomiota itsellesi.

Törkeää!

Peuroja hyppii nyt ihan keskustassa. Niille pitäisi tehdä jotain, vaikka keltaista nauhaa tien sivuun. Onko esim. joku peurojen käyttämä metsä hakattu paljaaksi vai mistä johtuu? Olen huomannut, että niitä on paljon liikkeellä iltaisin ja ihan pihoillakin…

autoilija