NASEVAT

0

Mihin kuluvat Paimion Hakan junioreiden maksamat rahat? Ihmetyttää miten Hakan junioritoiminnan maksut ainakin jalkapallossa ovat kaksinkertaiset verrattuna muihin lähikuntien joukkueisiin. Pitäisikö tutkia tarkemmin ja kilpailuttaa nykyisiä kumppaneita?

Futaaja

Aina on haluttu paikallista tukea ja kannattaa. Nyt oli niin ikävä mainostemppu eräältä yrittäjältä, että käyminen loppuu. Kesäherkut haetaan jatkossa muualta!

Kesäasukas

Aika kovasti tuulee niin sanotusti lunta tupaan tällä hetkellä kaavoitusasioissa Paimiossa, miksi?

Hanskat hukassa

Vastaan ”Hyvä idea asiakkaiden mielestä”- nasevaan: noudatan hoitolassani erityistä hygieniaa myös normaaliolosuhteissa, mutta korostetusti nyt epidemian aikana. Kaikki pinnat pestään ja desinfioidaan asiakkaan jälkeen. Hengityssuojaimet ovat myös käytössä ja hyvästä käsihygieniasta huolehditaan kuten aina.

Katja Mareenasta

Onko joillakin henkilöillä jokin erityisoikeus ilman invamerkkiä pysäköidä invapaikoille?

röyhkeys huipussaan

Haja-asutusalueillakin kulkee usein kävelijöitä. Kun ei ole erillistä kävelytietä, niin mitä jos kaikki kertaisivat tieliikennelaista, missä kuuluu kävellä? Ainakin Kevolantiellä kulkee usein kävelijöitä tien oikeaa laitaa. Kuinka paljon turvallisempaa se olisi kävelijöille itselleen, kun auto ei yhtäkkiä viiletä olkapäätä hipoen ohi!

Jalankulkija itsekin,vasemmalla laidalla

Paimiossa on hyvä terveyskeskus. Olisipa labrassa hoitajalla kasvosuoja, niin uskaltaisi tulla.

Arka vanhus

Miksiköhän jälleen Sauvossa kaadetaan metsää lintujen pesimäaikaan? Näin myös viime keväänä. Linnut ei ehdi kehittyä, kun munat on vasta pesissään. Ei ihme myöskään, että puu on märkää, kun siitä aletaan rakentaa. Ei mene puun syyt kiinni kuten talvella kaadetusta puusta.

Luonnon puolesta

Sauvon kunta mainostaa itseään: ”Kunnan toiminta-ajatuksena on palvella asiakkaitaan joustavasti, luotettavasti ja tehokkaasti.” Olen odottanut yli kaksi viikkoa vastausta tärkeään sähköpostiin, joten on pelkkää sanahelinää tuo kunnan palvelulupaus.

veronmaksaja vain