NASEVAT

0

Hyvä Anne! Oli kyse sinun yrityksest tai jostain toisest, ni ain joku karehtii kun joku laittaa hyvää kiertämään! Jatka samaan malliin.

Kenneth Finnholm

Nimimerkeille ”kesäasukas” ja ”törkeää”. Jos kritisoitte Rantolan Puodin vapun hyväntekeväisyystekoa TYKS:n lasten syöpäosastolle, niin tiedoksi, että jos yrittäjä tällaisen teon jaksaa tehdä omakustannushintaan kaiken muun kiireensä keskellä, se on valtavan iso kiitoksen aihe eikä teidän napinan arvoinen. Jos teissä ei ole naista/miestä kirjoittaa lehteen näitä jorinoita omalla nimellä, silloin kannattaa kirjoittaa nimimerkillä Vauva-lehden keskustelupalstalle, se on täynnä samanlaisia säätäjiä.

Pasi Alho, osa-aika-alkuasukas

Jos kerran PaiHa Oy:llä ei ole mitään tekemistä urheiluseuran kanssa, miksi piti ottaa firman nimeksi urheiluseuran kymmeniä vuosia käyttämä lyhenne? Pelkkää sekaannusta vain saatu aikaan!

Kiusallaanko?

Käydessäni Piikkiön hautausmaalla huomasin tuttavani haudalla puolet orvokeista kadonneeksi juurineen 10 kpl .Lähetin kuvan hautaa hoitaavalle iäkkäälle henkilölle ja hän totesi saman. Varas, eikö omatuntosi yhtään kolkuta?

Kadonneet kukat

Poliisi voisi tulla Sauvoon Kirveskalliontielle 1.6. alkaen valvomaan mopojen ja skodejen nopeuksia ja äänimeteliä, tarpeetonta huviajelua, nopeudet kovia ja väistämisvelvollisuus unohtunut. Muutama autokin joukossa.

Pärinä

Nyt alkamassa kesäkausi ja useat paikalliset ruoka- ja puutarhatuottajat tarvitsevat teitä paikallisia asiakkaita ja yhteen hiileen puhaltamista. Muistetaanko tämä ja annetaan pikkumaisuuksien olla?

minä ainakin

Vistan koulu: Missä viipyy tulevien seiskojen vanhempaininfot? Lähikunnissa tullut tietopakettia ja videota, täällä ei mitään! Koska on vanhempainilta ja missä muodossa? Miten syksyllä huomioidaan se, ettei tutustumispäivää ollut?

Ei selityksiä, vaan toimintaa!

Kiitoksen mieli jäi kohtaamisista Sauvon tk:ssa 19.5. Lääkäri Saila Loikas, kaikesta kiireestä ja aikataulujen muutoksista huolimatta kohtasit asiakkaasi yksilöllisesti ja niin rauhallisesti. Teet arvokasta työtä.

Voimia arkeen